27.4 C
Kilkis
22/06/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Έντονη αντίδραση ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ στην θέση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ γιά τα ΕΛΤΑ Γουμένισσας

Κοινοποίηση

Την έντονη αντίδραση της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς της ΝΔ προκάλεσε η θέση, που διατύπωσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο θέμα της αναστολής της λειτουργίας του υποκαταστήματος Γουμένισσας των ΕΛΤΑ.

poster

Secrets of the garden.

Share

00:36

Στην σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Μηνάς Παπαδόπουλος, αναφέρονται τα εξής:

«Eν μέσω των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και επειδή δεν έχει περάσει ούτε κάν ένας μήνας στο τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποφάσισαν και βρήκαν ευκαιρία να φωνάξουν «παρών» επιβραβεύοντας τα λόγια περί δεκαπέντε λεπτών δημοσιότητας, που έχει ο κάθε άνθρωπος.

Δεν εξηγείται αλλιώς η εμφάνιση του τρίτου τη τάξει κόμματος πανελληνίως μέσω ανακοινώσεως, αναφορικά με το θέμα της αναστολής της λειτουργίας των γραφείων ΕΛΤΑ Γουμένισσας, όπου οι συγγραφείς της, ούτε λίγο ούτε πολύ, καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι η απαξίωση και η εγκατάλειψη της επαρχίας έχει πλέον «συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο, Νέα Δημοκρατία».

Μα, αγαπητοί φίλοι του τοπικού ΠΑΣΟΚ, ή δεν ζείτε στην χώρα αυτή ή ο άκρατος λαϊκισμός σας έχει κυριεύσει και δεν γνωρίζετε τι γράφετε και τι προσπαθείτε να πείτε, έχοντας ένδεια επιχειρημάτων και προτάσεων.

Δεν ρίχνετε μιά ματιά στα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, για να διαπιστώσετε την γνώμη, που έχουν σχηματίσει οι συμπατριώτες μας γιά το αν η ΝΔ έχει εγκαταλείψει την περιφέρεια της χώρας ή όχι; Και αν δεν θυμάστε τι διαβάζετε μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, όπως οι Κινέζοι με την παροιμία τους μας έχουν πει;

Η εικόνα του χάρτη με το μπλε χρώμα δεν επιδέχεται καμιά μα καμιά αμφιβολία, γεγονός που απαντά αμείλικτα στα όσα οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Κιλκίς υποστηρίζουν στην ανακοίνωση τους.

Τα λόγια είναι ωραία, οι απόψεις και η κριτική είναι κάτι που αποτελεί δικαίωμα του καθενός σε μια δημοκρατία αλλά πάει πολύ και δεν συνάδουν με την πραγματικότητα οι σκέψεις περί εγκατάλειψης της υπαίθρου.

Ίσως φαίνεται, ότι τα μηνύματα, που ο ελληνικός λαός έστειλε με την ψήφο του στις πρόσφατες εκλογές, δεν τα έχουν κατανοήσει και κινούμενοι με την τακτική του ψαρεύουμε σε θολά νερά ό,τι τσιμπήσουμε καλό είναι. Το να κινείσαι στο σήμερα με πρακτικές του χθες είναι κάτι που οι ιθύνοντες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους και να μην βιάζονται και να διακατέχονται από πολιτικό άγχος.

Στις 25 Ιουνίου οι Ελληνίδες και οι Ελληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη και της Πατρίδας μας επέλεξαν ΝΔ και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ανανεώνοντας προς το πρόσωπο του την εμπιστοσύνη τους με συντριπτικό ποσοστό που δεν επιδέχεται ουδεμία παρερμηνεία.

Άραγε αυτοί, οι πολλοί, δεν γνωρίζουν ή μήπως εκεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να ξαναδούν λίγο πιο προσεκτικά τα δεδομένα και να επανέλθουν στην πραγματικότητα;

Ή τα εσωτερικά πυρά, τις αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών και την εσωστρέφεια προσπαθούν να την παρακάμψουν ακολουθώντας την μέθοδο «πετώ την μπάλλα στην κερκίδα;».

Καταλαβαίνουμε την δύσκολη θέση τους αλλά παρόλα αυτά τους καλωσορίζουμε στον πολιτικό στίβο και ευχόμαστε να έχουμε μια ουσιαστική αντιπαράθεση που θα είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας μας. Γιατί πέρα και πάνω από όλα πρώτα το Κιλκίς.

Τα ΕΛΤΑ, αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ με απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιώντας κατά γράμμα την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που μας έβαλε στα Μνημόνια (αλήθεια το Καστελόριζο το θυμάστε;) έχει μπει στο υπερταμείο και η διοίκηση του ορίζεται από αυτό.

Η γενική συνέλευση του υπερταμείου συνεδρίασε την Τρίτη 21 Μαρτίου και όρισε, τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των ΕΛΤΑ, το οποίο έχει και την ευθύνη των ΕΛΤΑ.

Παρά το «λουκέτο» υποκαταστημάτων η διοίκηση τονίζει ότι «στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης, τα ΕΛΤΑ φροντίζουν για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών στην πόρτα τους, σε ολόκληρη την επικράτεια, με όλες τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ, όπως είναι η παράδοση δεμάτων και επιστολών, καθώς και η διανομή συντάξεων.

Η ταχυδρομική λειτουργία οργανώνεται σε κεντρικά σημεία και δεν επηρεάζεται από την αναδιοργάνωση του δικτύου, η οποία, μέσω της καλύτερης κατανομής του ανθρώπινου δυναμικού των ΕΛΤΑ, βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της διανομής».

Με λίγα λόγια αγαπητοί εάν κλείσει τελικά το γραφείο ΕΛΤΑ Γουμένισσας δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει εξυπηρέτηση του πολίτη και μάλιστα καλύτερη όσο ποτέ, αυτό άλλωστε είναι και το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

Λίγη υπομονή δεν βλάπτει για να διαπιστώσετε εάν η κομματική οργάνωση Ν.Δ. του νομού Κιλκίς περί άλλων τυρβάζει.

Τα αποτελέσματα των νικηφόρων αγώνων της τελευταίας πενταετίας στο νομό Κιλκίς δείχνουν ποιον έχουν εμπιστοσύνη οι πολίτες.

Αυτό το έχουν εμπεδώσει και πρώην κορυφαία στελέχη σας τα οποία ήδη βρίσκονται δίπλα στον πρωθυπουργό και στην Κυβέρνηση μας

Η τάξη όμως μπαίνει και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αυτήν εμπιστεύονται και κομματικά σας στελέχη εδώ στο νομό, στην πόλη μας, μη έχοντας εμπιστοσύνη στον λαϊκισμό σας.
Καλώς ήλθατε στο Κιλκίς

Και να γνωρίζεται δεν θα μιλάτε πλέον στην παρέα σας και να γίνεστε αρεστοί.

Και οι κρίνοντες κρίνονται».

ΠΗΓΗ:maxitis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Θεσσαλονίκη: Στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνονται τα έργα στη Λαμπράκη

«Δύσκολη» η φετινή χρονιά γιά τα σιτηρά στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς

Πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στο Κιλκίς – Δεν κινδύνεψαν άνθρωποι