32.8 C
Kilkis
27/07/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΥΓΕΙΑ

Έξυπνοι στον ήλιο με ασφάλεια

Κοινοποίηση

Καταχάρηκαν την επίσκεψη της διεπιστημονικής ομάδας της 1ης ΤΟΜΥ Κιλκίς τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜεΑ του Δήμου Κιλκίς γιατί προσέγγισε με έναν ευχάριστο παιδαγωγικό αλλά και διαδραστικό τρόπο το ζήτημα της ηλιακής ακτινοβολίας, τις επιδράσεις και τα μέσα προστασίας από αυτήν, τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα.
Τα παιδιά συνομίλησαν με τα στελέχη της 1ης ΤΟΜΥ, περιεργάστηκαν το ενημερωτικό υλικό που τους έδωσαν οι φιλοξενούμενοί τους από την εκστρατεία ‘’Έξυπνοι στον ήλιο με ασφάλεια’’ και με τεχνικές κολάζ και ζωγραφικής εμπλούτισαν τις γνώσεις τους για το πως πρέπει να προστατεύονται από τον ήλιο, ποιες τροφές να προτιμούν στο καθημερινό τους διαιτολόγιο και ποιες να αποφεύγουν, πως να διατηρούν τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού τους δροσερούς και έμαθαν και άλλα πολλά χρήσιμα πράγματα.
Με τις όμορφες ζωγραφικές δημιουργίες που έφτιαξαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ- ΜεΑ ευχήθηκαν Καλό Καλοκαίρι με ασφάλεια και προστασία πάνω από όλα.
Το ΚΔΑΠ-ΜεΑ του Δήμου Κιλκίς ευχαριστεί την διεπιστημονική ομάδα της 1ης ΤΟΜΥ για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δράση της στη δομή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Συνεδρίαση (13η / 2024) Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, στις 24 Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή

Άσκηση ετοιμότητας και συναγερμού “Πέλεκυς” – Πλήρης ετοιμότητα σε επιχειρησιακό επίπεδο 

Κιλκίς: Προσποιούμενος τον γιατρό εξαπάτησε ηλικιωμένη για δήθεν χειρουργείο της ανιψιάς της