32.8 C
Kilkis
27/07/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοτικές Εκλογές 2023: Δήμος Λαγκαδά

Κοινοποίηση

Σε τρεις (3) μήνες από σήμερα (8 και 15 Οκτωβρίου) θα διεξαχθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώνουμε σχετικά όσο καλύτερα μπορούμε για τις εξελίξεις στον δήμο Βόλβης και στον δήμο Λαγκαδά. Ας ξεκινήσουμε να δούμε αυτήν την στιγμή τι γίνεται στον δήμο Λαγκαδά.

Στον δήμο Λαγκαδά όσο περιμένουμε τις αποφάσεις του Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος μάλλον με μια δήλωση θα ενημερώσει εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ή όχι, η Νίκη Ανδρεάδου και ο Γιάννης Αναστασιάδης συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Η κ. Ανδρεάδου μαζεύει από αυτή την εβδομάδα τα στελέχη της και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, που ήδη πλησιάζουν τους 200, αν δεν τους έχουν ξεπεράσει κιόλας. Τα αποτρεπτικά τηλεφωνήματα που δέχτηκαν κάποιοι για να αλλάξουν πορεία έπεσαν στο κενό και δηλώνουν αποφασισμένοι να πορευτούν μαζί της, κάτι που ζυγίζουν και τα επιτελεία των υπολοίπων.

Βλέπετε τα κουκιά στην περιοχή είναι μετρημένα, η στελέχωση των ψηφοδελτίων είναι το πιο κρίσιμο κομμάτι κι όποιος δεν έχει κάνει τη σχετική προεργασία τώρα ζει με το άγχος και την αγωνία.

Προσπάθειες συσπείρωσης των δικών του υποψηφίων κάνει και ο Γιάννης Αναστασιάδης, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω ανεξαρτήτως εξελίξεων και ετοιμάζεται μάλιστα να κάνει σχετικές ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

Το εκπληκτικό με τις υποψηφιότητες στον δήμο Λαγκαδά είναι ότι τόσο οι κ.κ. Ανδρεάδου και Γιάννης Αναστασιάδης όσο και ο Σάββας Αναστασιάδης ως πρόσωπα προέρχονται από τη ΝΔ. Οι δυο πρώτοι πάντως έχουν ήδη στήσει πολυσυλλεκτικά ψηφοδέλτια, αφού έχουν ενσωματώσει πολλά πρόσωπα κι από τα άλλα κόμματα.

Είπαμε, οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι βουλευτικές. Μέσα σε όλα αυτά και ο Κώστας Πετρίδης το έψαξε ή το ψάχνει μήπως την ύστατη ώρα μπορεί να στήσει τη δική του παράταξη και να διεκδικήσει τον δήμο. Μετρήθηκε και σε σχετική δημοσκόπηση, που μάλλον θα τον βοηθήσει στις αποφάσεις του.

αρχικό κείμενο: voria.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΤτΕ: “Βούλιαξε” η ζήτηση για στεγαστικά δάνεια

Προκήρυξη για το Στάσιμο Εμπόριο στην πόλη του Κιλκίς έτους 2024

Επίδομα θέρμανσης: Πληρώνονται αύριο πάνω από 750.000 δικαιούχοι