24.5 C
Kilkis
27/07/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Διακοπή ρεύματος την Κυριακή στη πόλη του Κιλκίς

Κοινοποίηση

Διακοπή ρεύματος έχει προγραμματιστεί από τον ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 1η Οκτωβρίου σε οδούς της πόλης του Κιλκίς από τις 7:30 έως τις 14:30 λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.
Ειδικότερα διακόπτεται η παροχή ρεύματος στις οδούς Παύλου Μελά από Διαλέτη έως Δημητράκου, Παπαλουκά από Κ. Νικοτσαρά έως Δημητράκου, Καραγιαννοπούλου από 15 Μαρτύρων έως 21ης Ιουνίου, Παπακυριαζή από Κ. Νικοτσαρά έως 21ης Ιουνίου, Καυκάσου από Κ. Νικοτσαρά έως Δημητράκου, Καμπάνη από Ελ. Βενιζέλου έως Δημητράκου, Μητροπολίτη Φωτίου από Διαλέτη έως Χατζοπούλου, Πλάτωνος από 21ης
Ιουνίου έως Αριστοτέλους, Διογένους από 21ης Ιουνίου έως Περικλέους, Αριστοτέλους από Μιλτιάδου έως Περικλέους, 21ης Ιουνίου από Παπαλουκά έως Καμπάνη, Δημητράκου από Παύλου Μελά έως Καμπάνη, Χατζοπούλου από Παύλου Μελά έως Μητροπολίτη Φωτίου, Πόντου από Γιαλαμίδη έως Μητροπολίτη Φωτίου, Σαλαμίνος από Παπαλουκά έως Καμπάνη, Διαλέτη από Παύλου Μελά έως Μητροπολίτη Φωτίου και Κ. Νικοτσαρά από Παπαλουκά έως Παπακυριαζή.
Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.
Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων των προαναφερθεισών περιοχών στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.
Για τις προγραμματισμένες (προσωρινές) διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ (www.deddie.gr).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Γαλοπούλα γεμιστή με μήλα και κάστανα

Κιλκίς: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι διακινητές

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ