24 C
Kilkis
27/07/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκαινιάζονται αυτό το Σαββατοκύριακο οι παιδικές χαρές Βάθης και Ισώματος

Κοινοποίηση

Ολοκαίνουριες, λειτουργικές και ασφαλείς οι νέες παιδικές χαρές που έχουν κατασκευαστεί από τον Δήμο Κιλκίς σε Βάθη και Ίσωμα είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους μικρούς φίλους για να απολαύσουν με την ψυχή τους το παιχνίδι!
Αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου στις 20:00 ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης θα εγκαινιάσει τη λειτουργία της παιδικής χαράς Βάθης, που βρίσκεται στο χώρο της κεντρικής πλατείας της Κοινότητας. Θα ακολουθήσει η προβολή παιδικής ταινίας του Περιφερειακού Δημοτικού Κινηματογράφου.
Την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 20:00 θα εγκαινιαστεί και η παιδική χαρά του Ισώματος στην πλατεία του οικισμού. Μετά τα εγκαίνια θα προβληθεί παιδική ταινία στο πλαίσιο του Περιφερειακού Δημοτικού Κινηματογράφου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή περίοδο έχει προγραμματιστεί η ολοκλήρωση επτά νέων παιδοτόπων σε Δημοτικό Κήπο Κιλκίς, Ίσωμα, Βάθη, Αργυρούπολη, Λεβεντοχώρι, Μυριόφυτο και Χωρύγι. Οι εργασίες κατασκευής τους χρηματοδοτούνται με 924.000ευρώ από τους ΚΑΠ Επενδυτικών Πόρων και το Πράσινο Ταμείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο Κώστας Σιωνίδης ανακοίνωσε Ιωάννη Παντικίδη και Νικολέτα Καϊσίδου και πέντε ακόμη συμβούλους Κοινοτήτων Παιονίας

Χωρίς ρεύμα το Σάββατο ο ΔΗΜΟΣ Κιλκίς. Η πόλη θα παραμείνει στο δίκτυο

Κιλκίς: Τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες – Κλειστή η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Ευζώνων