24.5 C
Kilkis
27/07/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηρακλής: Αλαλούμ με την έδρα για τη νέα σεζόν – Στο Κιλκίς ή χωρίς κόσμο στο Καυτανζόγλειο

Κοινοποίηση

Ο Ηρακλής δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο στάδιο στα εντός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα της Super League 2, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναγκάζεται να… μετακομίσει στο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα το Καυτανζόγλειο στάδιο δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση, με αποτέλεσμα να κρίνεται ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα ο Ηρακλής ο οποίος χρησιμοποιεί το εν λόγω γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες του, να υποχρεώνεται να… μετακομίσει.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα της Θεσσαλονίκης μην έχοντας άλλη επιλογή θα έχει ως έδρα για τα παιχνίδια του στην Super League 2 το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς, με την ελπίδα μέσα στη σεζόν το Καυτανζόγλειο να μπορέσει μέσα στη σεζόν να φιλοξενήσει αγώνες πρωταθλήματος.

Εκτός από το Κιλκίς στο τραπέζι βρίσκεται και η πιθανότητα να μην αλλάξει έδρα ο Ηρακλής, αλλά να δώσει κεκλεισμένων όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του.

Ομως το ενδεχόμενο να «μετακομίσουν» εκεί οι Θεσσαλονικείς συνεπάγεται αύξηση των εξόδων τόσο για τον οργανισμό όσο και για τον κόσμο που θα ταξιδεύει εκεί, ενώ η διοργανώτρια αρχή όρισε στο Καυτανζόγλειο το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (1/10).

Πλέον μία λύση που έχει πέσει στο «τραπέζι» είναι να μην αλλάξει γήπεδο ο Ηρακλής και να συνεχίσει να παίζει στη φυσική του έδρα αλλά κεκλεισμένων των θυρών, καθώς λόγω μη αδειοδότησης του σταδίου δεν μπορεί να φιλοξενήσει φιλάθλους.

Το τοπίο πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διακοπή ρεύματος την Τρίτη 18/7 στο Ελληνικό Κιλκίς

ΑΣΕΠ: Θέσεις για καθαριστές και εργοθεραπευτές στο Κιλκίς

Περιπετειώδης σύλληψη 34χρονου Σύριου στο Κιλκίς που μετέφερε 8 ομοεθνείς του