24 C
Kilkis
27/07/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κιλκίς: Συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου με ελεύθερη είσοδο

Κοινοποίηση

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, παίρνουν ξανά τους δρόμους του καλοκαιριού

Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς φέρνει κοντά μας τη Νατάσα Μποφίλιου την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου σε μια συναυλία, γεμάτη με τις μουσικές ιριδίζουσες λάμψεις του καλοκαιριού! Η συναυλία θα δοθεί στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς στις 21:30 και η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, παίρνουν ξανά τους δρόμους του καλοκαιριού, για να ενώσουν τις φωνές τους με αυτές των αναρίθμητων φίλων τους και να διηγηθούν με το μοναδικό τους τρόπο την ιστορία τους.

Κατορθώνοντας να γεφυρώσουν κάθε απόσταση μεταξύ σκηνής και θεατών και απόλυτα συντονισμένοι με τον παλμό του κοινού τους, ταξιδεύουν με φόρα στις θερινές συναυλιακές σκηνές κι ανοίγουν έναν τολμηρό διάλογο της προσωπικής τους δισκογραφίας με το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο. Και μας προσκαλούν ξανά αυτό το καλοκαίρι σε ένα συναρπαστικό ταξίδι νέων συγκινήσεων!

Συντελεστές: Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης ενορχηστρώσεις, Γεράιμος Ευαγγελάτος επιμέλεια προγράμματος.

makthes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Έχει γίνει «βραχνάς» πλέον σε Πολύκαστρο και Αξιούπολη η ηχορρύπανση από δίκυκλα

H πανέμορφη λίμνη Σκρα με τους καταρράκτες της (pics)

Σύνοδος Κορυφής: Οι ηγέτες αποφασίζουν τις προτεραιότητες της επόμενης πενταετίας