24 C
Kilkis
27/07/2024
kilkistv.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΥΓΕΙΑ

Ο θάνατος ενός 54χρονου χθες βράδυ στο νοσοκομείο του Κιλκίς και όσα μας διδάσκει. Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Κοινοποίηση

Η συγκλονιστική ανάρτηση του γιατρού Πέτρου Παππά για τη χθεσινή νύχτα: Μια ακόμη πολύ δύσκολη ημέρα στο νοσοκομείο..

54χρονος άντρας, υπερτασικός και καπνιστής προσέρχεται στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου με έντονη δυσφορία και κάνει ανακοπή μπροστά μας..

Πέφτουμε όλοι πάνω του, ακολουθούμε το πρωτόκολλο της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και με αρκετό κόπο η καρδιά του παίρνει ξανά μπροστά, η μυδρίαση υποχωρεί, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Και ενώ διασωληνωμένος και σταθερός ,είναι έτοιμος να μεταφερθεί στην στεφανιαία μονάδα του νοσοκομείου, δυστυχώς η καρδιακή λειτουργία σταματά και πάλι. Μάταια προσπαθούμε για άλλη μια ώρα να τον επαναφέρουμε. Η καρδιά του δεν μας έκανε την χάρη. Ήταν ένας άντρας μόλις στα 54 του και ακόμη και η πιο εξειδικευμένη και έγκαιρη ιατρική παρέμβαση δεν κατάφερε να τον σώσει..

Πρόληψη χρειάζεται φίλες και φίλοι μου! Ελέγχετε την υπέρταση, το ζάχαρο, τα λιπίδια, το βάρος, το κάπνισμα, το αλκοόλ και όποιον άλλο επιβαρυντικό παράγοντα μπορεί να προληφθεί και να ελεγχθεί σε αυτή την ζωή. Η ζωή μας είναι το πιο πολύτιμο αγαθό μας. UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen Ο Πέτρος Παππάς είναι γενικός γιατρός στο Νοσοκομείο Κιλκίς και καθηγητής στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Διαδικτυακή εκδήλωση της ΔΟΕ για τις υποδομές των σχολείων την Κυριακή 3 Μαρτίου

Γιώργος Κουζουκάκης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η ‘’Μήδεια’’ στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό