13.1 C
Kilkis
22/10/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Απόψεις μόνο στα όργανα

Κοινοποίηση

Διευκρινιστικές ή αν θέλετε διορθωτικές δηλώσεις για το θέμα των μη κρατικών πανεπιστημίων και της αναθεώρησης του άρθρου 16 του συντάγματος, έκανε ο βουλευτής νομού Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “στο Κόκκινο”.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η συζήτηση για το όλο θέμα μπορεί να ανοίξει στο εσωτερικό του κόμματός του όταν έρθει η ώρα, δηλαδή στις αρχές του 2025, με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτουν τις απόψεις τους στα όργανα του κόμματος και αυτά να λαμβάνουν τις συλλογικές αποφάσεις. “Μέχρι τότε, τόνισε ο κ. Παππάς, κάθε προσωπική έκφραση άποψης θα είναι εκ περισσού”.

Στην ίδια συνέντευξη ο βουλευτής τάχθηκε κατά της υποβάθμισης της δημόσιας υγείας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση προωθεί αυτήν την υποβάθμιση προοκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια ιδιωτών.

Για το νέο πρόεδρο

Για το θέμα της εκλογής του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Παππάς είπε ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο πρόσωπο το οποίο θα στηρίξει και ότι περιμένει την προεκλογική τους εκστρατεία και κάποιο τηλεοπτικό ντιμπέϊτ προκειμένου να καταλήξει.

Θυμίζουμε ότι η πρώην βουλεύτρια νομού Κιλκίς του κόμματος, Ειρήνη Αγαθοπούλου, στηρίζει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, στην επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του οποίου συμμετείχε στο πάνελ της εκδήλωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αγρίνιο: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς Μελεάγρου και Παλαιολόγου

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για τον θάνατο του Προέδρου της Κοινότητας Νέου Αγιονερίου Γιάννη Μπογιατζίδη

Τουρνουά Παλαιμάχων Χειροσφαίρισης (Handball)