24.5 C
Kilkis
27/07/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποιοι ρίχνονται στην μάχη των δημοτικών εκλογών Θεσσαλονίκης στο πλευρό Αγγελούδη

Κοινοποίηση

“Κλείδωσαν” οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού “Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη”- Σήμερα το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Περισσότερους από εβδομήντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που θα ριχτούν στην μάχη των δημοτικών εκλογών για το δήμο Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο με την παράταξη «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» ανακοινώνει σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος, Στέλιος Αγγελούδης.

Η ανακοίνωση των υποψηφίων θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 17:00 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση αναβλήθηκε δυο φορές εξαιτίας της τραγωδίας των Τεμπών.

Όπως εξάλλου, έγραψε και ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στους λογαριασμούς του στα social media απευθύνοντας πρόσκληση στον κόσμο για την σημερινή εκδήλωση «Η Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποί της αξίζουν πολλά περισσότερα και δεν συμβιβάζονται με την σημερινή κατάσταση εγκατάλειψης και χαμηλών προσδοκιών. Η Θεσσαλονίκη παίρνει το μέλλον στα χέρια της και γίνεται μια μεγάλη ομάδα αλλαγής και δημιουργίας». «Η Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη ξεκινάει τον αγώνα με στόχο να αλλάξει η πόλη. Με έμπνευση, γνώση και αποφασιστικότητα, χωρίς διαχωριστικές γραμμές» σημείωσε επίσης ο κ. Αγγελούδης.

Μεταξύ των υποψηφίων, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr θα υπάρχει «γενναία» όπως λένε οι συνεργάτες του κ. Αγγελούδη εκπροσώπηση του γυναικείου φύλου αλλά και της νέας γενιάς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Στέλιο Αγγελούδη θα είναι και εκπρόσωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού, δημοσιογράφοι ενώ δεν αποκλείονται και οι… μεταγραφές από άλλες παρατάξεις που διεκδίκησαν το δήμο Θεσσαλονίκης το 2019.

Στην σημερινή εκδήλωση, εκτός απροόπτου αναμένεται να ανακοινωθούν μεταξύ άλλων ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιώργος Τουρσουνίδης και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και αρχηγός του Ηρακλή Λευτέρης Κακιούσης, όπως και ο επίσης πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» θα είναι επίσης ο πρώην πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και νυν πρόεδρος του ΙΝΕ- ΓΣΕΕ Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.

Στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» συμμετέχουν επίσης η πρώην Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Κούλα Γιαννακίδου και ο αρχιτέκτονας Πρόδρομος Νικηφορίδης. Υποψήφια θα είναι επίσης η δημοσιογράφος Μάρνη Χατζηεμμανουήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr υποψήφιοι σύμβουλοι θα είναι επίσης ο πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπουτάρη και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αρβανίτης, η πρώην δημοτική σύμβουλος Θεοδώρα Λειψιστινού, ο επίσης πρώην δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Διαμαντάκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει «κλειδώσει» κι άλλος πρώην αντιδήμαρχος της διοίκησης Μπουτάρη.

Με την «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» θα ριχτεί στην μάχη των εκλογών ο Χρυσόστομος Καλογήρου και ο τραγουδιστής Παναγιώτης Καραδημήτρης, όπως και ο πρώην πρόεδρος της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας, Κώστας Τσιαπακίδης αλλά και ο πρώην κοινοτικός σύμβουλος της διοίκησης Μπουτάρη Ρικάρντο Χέιρ.

Υποψήφιος με τον συνδυασμό Αγγελούδη θα είναι και ο εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Στέλιος Λιακόπουλος.

Στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» συμμετέχουν επίσης οι Σαράντης Μονοπόρτης, Μάτα Γαλατσιάτου, Γιώργος Ναζίρης, Κώστας Ξανθόπουλος, Στέλιος Τσούλιας κ.α.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Στέλιο Αγγελούδη θα είναι και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκρατείου Χρήστος Τζελέπης, όπως και ο πρώην πρόεδρος Λάζαρος Λαζούλας.

Σημειώνεται πως υποψήφιος στη μάχη των δημοτικών εκλογών με τον συνδυασμό του Στέλιου Αγγελούδη θα είναι και ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ζήσης Βρύζας.

makthes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς θα αποφύγουν τις διαγραφές στην Κεντρική Επιτροπή

Ν. Ταχιάος: Κλείνει μέχρι τέλος του έτους το θέμα της παραχώρησης της Εγνατία Οδού

Κιλκίς: Επίσκεψη Τζιτζικώστα στον δήμο Παιονίας