24.5 C
Kilkis
27/07/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

‘’Το Καρναβάλι των Ζώων’’ αύριο στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς με ελεύθερη είσοδο

Κοινοποίηση

Η εταιρία θεατρικών παραγωγών ‘’Μέθεξις’’ και ο Χρήστος Τριπόδης παρουσιάζουν αύριο βράδυ στις 21:00 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς ‘’Το Καρναβάλι των Ζώων’’, το διασημότερο μουσικό παραμύθι που έχει γραφτεί για παιδιά!
Στην παράσταση, εκτός από τους ηθοποιούς, συμμετέχουν πέντε εξαιρετικοί μουσικοί σε πιάνο, βιολί, φλάουτο βιολοντσέλο και κρουστά και δύο υπέροχοι χορευτές που θα ταξιδέψουν τα παιδικά στον μαγικό κόσμο της κλασικής μουσικής, μέσα από το παραμύθι που παίζεται σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το έργο παρουσιάζεται σε ενορχήστρωση του Αλέξανδρου Γκόνη, σε μεταγραφή για πιάνο, βιολί, φλάουτο, βιολοντσέλο, κλαρινέτο σαξόφωνο, κρουστά και κείμενο του Γιώργου Γαλίτη. Πρόκειται για μία θεατρική προσέγγιση του μουσικού έργου, με τραγούδια βασισμένα στις κλασικές μελωδίες του συνθέτη Camille Saint-Saëns, χορογραφίες, διαδραστικό παιχνίδι και θέατρο σκιών και δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη μουσική του Γάλλου συνθέτη και να εξοικειωθούν με μουσικά όργανα κλασικής ορχήστρας.
Αποσπάσματα από το έργο έχουν χρησιμοποιηθεί ως μουσική επένδυση στις ταινίες όπως οι ‘’Μέρες της Ευτυχίας’’ ‘’Η Πεντάμορφη και το Τέρας’’ , ‘’Η Απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον’’.
Πρωταγωνιστούν: Ειρήνη Ψυχράμη, Λυδία Σγουράκη, Χριστίνα Μπίτου, Αριάννα Ζαρμακούπη
Μουσικοί: Ηλίας Γυφτονικολός (βιολί), Μυρτώ Ξηρουχάκη (βιολοντσέλο), Κωνσταντίνα Βεντούρη – Ρούσσου (φλάουτο), Εύα Τσάγκλα (πιάνο),Ειρήνη Ψυχράμη (κρουστά – τραγούδι).
Η παιδική παράσταση είναι ενταγμένη στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Πιστοποιείται ως Great Place To Work για το Άριστο Εργασιακό Περιβάλλον

Δημ. Αγαθόπουλος – Λένα Αναστασιάδου: Εκρηκτική πλέον η κατάσταση στην ΔΕΥΑ Κιλκίς

Α. Kαλακίκος: Κάτοικοι στο Σουφλί δεν αποκλείουν ακόμα και την μετανάστευση