24 C
Kilkis
27/07/2024
kilkistv.gr
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΜΑΚΕΔΟΝΙΑΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Υπουργείο Πολιτισμού: Προσλήψεις εργατοτεχνιτών από την ΕΦΑ Κιλκίς

Κοινοποίηση

Θέσεις για εργατοτεχνίτες από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς του Υπουργείου Πολιτισμού.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς θα προβεί στην πρόσληψη ενός εργατοτεχνίτη για τις ανάγκες του έργου «Επείγουσες ανασκαφικές εργασίες».

Η ειδικότητα που ζητείται είναι η ΔΕ Εργατοτεχνιτών, που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, και ελλείψει αυτού ΥΕ Εργατών, σε αυτή την περίπτωση οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την Υποχρεωτική Εκπαίδευση.

Η σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα δύο μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασής της έως τη λήξη του έργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού. Η απασχόληση θα είναι πενθήμερη και δεν θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την εβδομάδα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι από 18 έως 65 ετών και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

ΕΦΑ Κιλκίς: Θέσεις για εργατοτεχνίτες από το Υπουργείο Πολιτισμού – Δείτε τα ειδικά κύρια προσόντα

Σημειώστε τα απαραίτητα κύρια προσόντα:

ΔΕ Εργατοτεχνιτών

  • Απολυτήριος τίτλος Γενικού Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας ΔΕ της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας
  • Αποδεδειγμένη Εμπειρία (τουλάχιστον εξάμηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης καιτη φύση του υποέργου (αφορά το 50% των προκηρυσσόμενων θέσεων)

ελλείψει υποψηφίων με τα παραπάνω:

ΥΕ Εργατών

  • Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής
  • Αποδεδειγμένη Εμπειρία (τουλάχιστον εξάμηνη) συναφή με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης καιτη φύση του υποέργου (αφορά το 50% των προκηρυσσόμενων θέσεων)

ΕΦΑ Κιλκίς: Θέσεις για εργατοτεχνίτες από το Υπουργείο Πολιτισμού – Ποια δικαιολογητικά χρειάζεστε

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:

  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους καιτων βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση
  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
  • Υπεύθυνη Δήλωση

Δείτε την προκήρυξη για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη της εξειδικευμένης εμπειρίας.

ΕΦΑ Κιλκίς: Θέσεις για εργατοτεχνίτες από το Υπουργείο Πολιτισμού – Πώς να κάνετε υποβολή αίτησης

Η υποβολή αιτήσεων ξεκινάει στις 2 Αυγούστου 2023 και λήγει στις 11 Αυγούστου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efakil@culture.gr , πληροφορίες κ. Λαύδα Δέσποινα (τηλ.επικοινωνίας: 23410 76661 εσωτ. 117).

Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Επισημαίνεται ότι διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, επιτρέπεται μόνον μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία.

Σημαντικό: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ΤΩΡΑ», για να έχετε όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα και την περιοχή σας. Επιπλέον: αποκλειστικές προκηρύξεις, πληροφορίες και tips για τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

workenter.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Παρουσίαση της θεατροπαιδαγωγικής παράστασης “Διαφυγές… από κάθε εξάρτηση” στο Κιλκίς

Συνέχεια στην πολιτική αντιπαράθεση με επίκεντρο τη δήλωση του Κ. Βελόπουλου