18.3 C
Kilkis
20/05/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΥΓΕΙΑ

Η έξαρση των κρουσμάτων νέου κορωνοϊού απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας

Κοινοποίηση

Τον «κώδωνα» του κινδύνου γιά πιθανό ενδεχόμενο έξαρσης κρουσμάτων νέου κορωνοϊού «κρούει» το κλιμάκιο του ΕΟΠΠΥ, πού διενεργεί τους σχετικούς ελέγχους στον δήμο Παιονίας.

Και τούτο, διότι, όπως τόνισε κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας της Πέμπτης 2.11.23 ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ενημερωθείς σχετικώς εξ αυτού, καταγράφεται σταδιακή αυξητική τάση καταγραφής κρουσμάτων μέσα στον μήνα Οκτώβριο.

Κάτι το οποίο «θα πρέπει να μας κάνει όλους ποιο προσεκτικούς», όπως επεσήμανε ο κ Σιωνίδης, αν και ο τρόπος λειτουργίας της τοπικής, και όχι μόνον κοινωνίας, στην χώρα μας δρα και ζη έχοντας ουσιαστικώς αφήσει πίσω της κάθε είδους προφύλαξη.

Στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκαν και οι καθορισμοί σειράς (οκτώ τον αριθμό) δημοτικών και ανταποδοτικών τελών γιά το προσεχές έτος 2024, τα οποία στο σύνολο τους παραμένουν στα έως τώρα επίπεδα παρά τις αυξήσεις στο κόστος παροχής των σχετικών υπηρεσιών του δήμου, με την κάλυψη στην διαφορά να προέρχεται από άλλα έσοδα και κωδικούς του δήμου, σύμφωνα και με την δυνατότητα του νέου νομοθετικού πλαισίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Κιλκίς: «Ρόζα Εσκενάζυ – Η Βασίλισσα του Ρεμπέτικου» στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου

Επεισοδιακή σύλληψη 23χρονου διακινητή μεταναστών στο Κιλκίς

Κιλκίς: Κόβονται 31 σχολικά δρομολόγια – Κινητοποιήσεις γονέων και μαθητών