13.4 C
Kilkis
22/10/2024
kilkistv.gr
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Απόψεις μόνο στα όργανα

Κοινοποίηση

Διευκρινιστικές ή αν θέλετε διορθωτικές δηλώσεις για το θέμα των μη κρατικών πανεπιστημίων και της αναθεώρησης του άρθρου 16 του συντάγματος, έκανε ο βουλευτής νομού Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “στο Κόκκινο”.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η συζήτηση για το όλο θέμα μπορεί να ανοίξει στο εσωτερικό του κόμματός του όταν έρθει η ώρα, δηλαδή στις αρχές του 2025, με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέτουν τις απόψεις τους στα όργανα του κόμματος και αυτά να λαμβάνουν τις συλλογικές αποφάσεις. “Μέχρι τότε, τόνισε ο κ. Παππάς, κάθε προσωπική έκφραση άποψης θα είναι εκ περισσού”.

Στην ίδια συνέντευξη ο βουλευτής τάχθηκε κατά της υποβάθμισης της δημόσιας υγείας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση προωθεί αυτήν την υποβάθμιση προοκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια ιδιωτών.

Για το νέο πρόεδρο

Για το θέμα της εκλογής του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Παππάς είπε ότι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο πρόσωπο το οποίο θα στηρίξει και ότι περιμένει την προεκλογική τους εκστρατεία και κάποιο τηλεοπτικό ντιμπέϊτ προκειμένου να καταλήξει.

Θυμίζουμε ότι η πρώην βουλεύτρια νομού Κιλκίς του κόμματος, Ειρήνη Αγαθοπούλου, στηρίζει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, στην επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του οποίου συμμετείχε στο πάνελ της εκδήλωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Με τα παιδιά της Βάθης εγκαινίασε την παιδική χαρά ο Δήμαρχος Κιλκίς

Τις αναπτυξιακές ευκαιρίες στη ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Κ.Σκρέκας

Πήρε το απολυτήριο Γυμνασίου στα 83 του και συνεχίζει – Όλα άρχισαν από μία αφίσα στο καφενείο